19.09.2011 15:04

MČR AVZO 2011 pistolové disciplíny

 

V sobotu  17.9.2011 se uskutečnilo mistrovství ČR AVZO ve střelbě z krátkých kulových zbraní ve SP 30+30 a v LP 60 ran. Pořadatelem této vrcholné akce byli Střelci AVZO Teplice.Na MČR AVZO měl SSK Duchcov tři zástupce. Ve SP 30+30 zvítězil Jan Štěrba z Karviné,druhé místo patřilo Zdeňku Rédlovi z Přerova  a třetí byl Josef Škvaro z Neratovic. Čtvrté místo obsadil Zdeněk Hlaváček z SSK Duchcov. Další náš zástupce Jiří Chvojka st. byl na devátém místě a Tomáš Lacina ze stejného oddílu skončil na šestnáctém místě.

Od 13.00 hod. byla na pořadu královská pistolářská disciplina Libovolná pistole 60 ran na 50 metrů.Tento dvou hodinový  závod se našemu jedinému zástupci Zdeňku Hlaváčkovi mimořádně vydařil.Po prvé dvaceti rané položce byl  na čtvrtém místě, se ztrátou šestnácti kruhů na vedoucího Škvara z Neratovic , ve druhé dvaceti rané položce se probojoval do vedení o čtyři kruhy před výborně střílejícího Petra Poštu z Teplic.V poslední dvacítce zvýšil  náskok na tohoto borce o dalších jedenáct kruhů a propukla duchcovská radost. Máme mistra ČR AVZO v LP 60 na rok 2011. Blahopřejeme!!!

Konečné pořadí na stupních vítězů:1. Zdeněk Hlaváček SSK Duchcov, 2.Petr Pošta Střelci AVZO Teplice a třetí místo obsadil Josef Škvaro z Neratovic.

                                                                                                                                                                                             Za SSK Duchcov  Mgr. Martina Nosová

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

—————

Zpět