13.01.2023 09:12

Vánoční cena

 

 

Vánoční cena SSK Duchcov

 

Tradiční Vánoční cenu mládeže ve střelbě ze VzPi a VzPu  jsme uspořádali na střelnici SSK Duchcov ve dnech 20.12. a 22.12. 2022.

Ve vzduchové pistoli 40 ran zvítězil v nástřelu 339 kruhů Fanda Kořízek a druhý Tonda Kaiser měl 285 bodů. Ve vzduchové pušce 30 ran zvítězil Petr Kořízek nástřelem 272 kruhů. Ceny jim předali představitelé města starosta Mgr. Zbyněk Šimbera a místostarosta Ing. Jan Zahradníček. Těsně před závody se pro nemoc omluvilo 8 dětí, nachlazeni a chřipka nám to vše obrátily na ruby. Tak snad nám to vyjde na Velikonoční ceně.

 

 

O Putovní pohár SSK Duchcov

 

V neděli 18.12.2022 proběhl  9. ročník závodu O putovní pohár SSK Duchcov. Sešli jsme se v plné sestavě a celková pohoda provázela celý závod. Ve vzduchové pistoli 40 ran  bez rozlišení kategorií zvítězil Václav Němeček ml. v nástřelu 358 kruhů, druhý Zdeněk Hlaváček nastřílel 356 kruhů a třetí David Ambrož měl výsledek 349 kruhů.

V únoru uspořádáme memoriál Jiřího Chvojky a pro mládež jejich Velikonoční cenu. V březnu se uskuteční finále Extraligy v Chomutově a MČR ve vzduchových zbraních, které se bude konat v Plzni pro všechny nominované střelce.

Tak ať se daří.

 

                                                                                      Za SSK Duchcov

                                                                                     Zdeněk Hlaváček

 

—————

Zpět